Installatie van de SwipeBox

Wilt u uw SwipeBox installeren? Volg dan eerst de onderstaande stappen.
Download daarna de SwipeBox-app om de inhoud van uw gsm of tablet te tonen op uw televisie.

1. Installeer de SwipeBox tussen uw Proximus TV-decoder en uw televisie. Volg hierbij de handleiding (.pdf).
    • Verwijder de bestaande HDMI-kabel uit de HDMI-ingang van uw televisie en sluit hem aan op de HDMI-ingang van uw SwipeBox (waarop 'from STB' staat).
    • Sluit de meegeleverde HDMI-kabel aan tussen de SwipeBox (uitgang waarop 'To TV' staat) en uw televisie (HDMI-ingang).
  2. Zet uw televisie aan en selecteer indien nodig het HDMI-kanaal waarop u de SwipeBox hebt aangesloten.
  3. Sluit de SwipeBox aan op een elektrische voeding (met de meegeleverde voedingskabel en USB-adapter).
  4. Volg de instructies die op uw televisiescherm verschijnen.
    • Selecteer uw taal (met de SwipeBox-afstandsbediening).
    • Als u een draadloze verbinding verkiest tussen uw SwipeBox en uw modem, selecteer dan uw wifinetwerk. Er zijn twee opties mogelijk:
      • Kies de optie WPS voor een automatische configuratie (voor b-box 2- en b-box 3-modems).
      • Of kies manueel het wifinetwerk waarop u wilt inloggen. Voer het gevraagde wachtwoord in (met de SwipeBox-afstandsbediening).

Uw SwipeBox werkt alleen op het internetnetwerk van Proximus.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.