Een simkaart kiezen of omruilen

Om te bellen, sms'en of te surfen hebt u een simkaart nodig die in uw gsm, smartphone of tablet past.

Er zijn drie formaten:

• standaard-sim (groot formaat)
  • micro-sim (kleiner formaat)
  • nano-sim (kleinste formaat)
Elke kaart bevat deze drie formaten (uitdrukbaar).

Voorbeeld van een simkaart

Kies het juiste formaat

1. Selecteer uw toestel in onze catalogus (klik op Functies > Specificaties) of bekijk de handleiding van uw toestel.
  2. Uw simkaart is gratis: haal uw nieuwe kaart af in een verkooppunt of ruil er uw oude kaart om. Opgelet, als u de simkaart van iemand anders wilt omruilen of afhalen, moet u een volmacht meebrengen.
    Wanneer u een tariefplan online bestelt, krijgt u de simkaart gratis thuis geleverd.
  3. Druk het juiste formaat uit de kaart (standaard, micro of nano), zodat ze in uw toestel past.
    Verkeerd formaat uitgedrukt? Vraag een nieuwe kaart in een verkooppunt.
Bij omruiling verliest u de gegevens op uw oude simkaart.

Probeer, indien mogelijk, vooraf uw contacten, enz. te kopiëren naar uw toestel. Of laat in een verkooppunt deze gegevens overzetten naar uw nieuwe simkaart.