Welk besturingssysteem heb je ?

Wil je weten over welk besturingssysteem je beschikt op je computer? Ontdek in enkele seconden je versie van Windows of Mac OS X: surf naar microsoft.com of apple.com.

Daar kom je ook te weten over welke processor je beschikt (32-bits of 64-bits) en vind je meer details over je besturingssysteem (Service Pack, Build, enz.).

Heb je een Windows-pc?

Microsoft Windows

Heb je een Mac?

Apple Mac OS X

Heb je Linux?

Apple Mac OS X

Instructies voor het identificeren van je Linux versie variëren afhankelijk van de Linux verdeling: UbuntuNieuw venster , DebianNieuw venster , MintNieuw venster , enz. Wij raden je aan de documentatie van je Linux-verdeling te raadplegen.