Bestanden synchroniseren met OneDrive for Business

Upload automatisch bestanden van uw computer naar OneDrive for Business via de synchronisatiemap op uw computer.

• Log in op de pagina van Microsoft Office 365. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u koos bij de installatie van OneDrive for Business via MyProximus.
  • Ga naar het startscherm en klik op OneDrive; u komt terecht op de overzichtspagina Documenten.
  • Klik op Synchroniseren > Synchroniseer nu > OK.
  • Het inlogscherm Connecteren verschijnt; vul opnieuw uw Office 365-gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op Connecteren.
  • OneDrive stelt u een locatie voor de synchronisatiemap voor. Liever een andere plaats op uw computer? Klik op Vervangen.
  • Kies Synchroniseer nu; als de synchronisatie voltooid is, klikt u op Toon mijn documenten. De synchronisatiemap zal openen via uw browser.

Vanaf nu zullen alle documenten of mappen die u opslaat in de synchronisatiemap automatisch uploaden naar OneDrive for Business. Een groen vinkje naast het bestand betekent dat het succesvol gesynchroniseerd werd.

OneDrive for Business is gelimiteerd tot 1 TB

Hierdoor kunt u maximaal 20.000 bestanden synchroniseren en bewaren.