Uw eerste login in OneDrive for Business

Voor u aan de slag kunt met OneDrive for Business moet u de software aan uw account koppelen.

1. Ga naar Microsoft Office 365 en kies Gebruikers.
  2. Klik op Actieve gebruikers en selecteer uw gebruikersnaam.
  3. In Toegewezen licentie klikt u op Bewerken.
  4. Selecteer OneDrive voor Bedrijven met Office Online en klik op Opslaan.
  5. Kies Office 365 links bovenaan: u keert terug naar de Startpagina waar OneDrive werd toegevoegd aan uw profiel.

Uw OneDrive for Business-profiel is nu actief. U kunt nu OneDrive for Business installeren.

Problemen met inloggen op OneDrive for Business via Office 365?

Dit kunt u doen om het probleem op te lossen.