Bestanden delen met OneDrive for Business

Bestanden in OneDrive for Business zijn altijd privé, tot u ze zelf toegankelijk maakt voor anderen. Dit kan heel eenvoudig met een link.

Een link publiceren en versturen naar externe gebruikers

  1. Klik op het Hangslot-icoon rechts van bestand dat u wilt delen en kies Link ophalen.
  2. Bepaal de toegang tot het bestand in de pop-up: selecteer Bewerken of Alleen lezen in het uitklapmenu rechts bovenaan.
  3. Kopieer nu de link en verstuur die naar de ontvanger.

Klikt de ontvanger op de link, dan zal het bestand openen op zijn computer, tablet of smartphone.

Wijzigingen door andere gebruikers volgt u op in de kolommen Gewijzigd en Gewijzigd door. Wilt u oudere versies van een bewerkt bestand nakijken? Rechterklik op het bestand en kies Historiek in het uitklapmenu.

Een link deactiveren

  1. Klik op het Gedeeld-icoon naast het bestand of de map.
  2. Selecteer Een link creëren in het menu links.
  3. Klik op Deactiveren.

Heeft deze info u geholpen?


Meer

MyProximus

Activeer OneDrive for Business

MyProximus

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum