Verwijderde bestanden terugvinden in OneDrive for Business

Hebt u bestanden verwijderd uit OneDrive for Business die u toch nog nodig hebt? U kunt ze recuperen uit de prullenbak:

1. Log in op de pagina van Microsoft Office 365 of open de app.
  2. Kies bovenaan de pagina Sites, of kies OneDrive in het startprogramma van de app.
  3. Klik op Prullenbak in het menu links en selecteer de bestanden die u wilt herstellen. Klik op Selectie herstellen en OK om te bevestigen.

Vindt u het bestand niet terug in de prullenbak? Dan kunt u zoeken in de tweede prullenmand. Klik op Prullenbak voor het tweede stadium onderaan het scherm.