Wachtwoord of login kwijt voor OneDrive for Business

Inloggen op OneDrive for Business doet u via Microsoft Office 365. Uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, wijzigen, kwijt geraakt of nooit gekregen? Dit kunt u doen:

Wachtwoord vergeten?

U bent uw wachtwoord voor Office 365 vergeten? Stel het opnieuw in via passwordreset.microsoftonline.com.

Wachtwoord wijzigen

1. Log in op Microsoft Online.
  2. Klik op het Instellingen-icoon rechts bovenaan in het startscherm en kies Instellingen voor Office 365.
  3. Ga naar Wachtwoord en klik op Wijzig uw wachtwoord.
  4. Vul eerst uw oud wachtwoord in en dan 2 keer uw nieuw. Klik op Verzenden.

Het wachtwoord werd gewijzigd; bij uw volgende login gebruikt u het nieuwe wachtwoord.