Gebruikers toevoegen in Office 365

Een gebruiker toevoegen in Office 365? Als beheerder kunt u, ook na de configuratie van Office 365, nieuwe gebruikers creëren.

1. Log in op Microsoft Office 365. Op de startpagina klikt u op Beheerder > Gebruikers > Actieve gebruikers.
  2. Klik op + om de nieuwe gebruiker toe te voegen.
  3. Vul de velden Weergavenaam en Gebruikersnaam in. Standaard wordt nu een tijdelijk wachtwoord voor elke nieuwe gebruiker aangemaakt. Zelf een wachtwoord kiezen? Klik op Typ het wachtwoord.
  4. Selecteer een beschikbare licentie. Meer weten? Ontdek hoe u licenties beheert in Office 365.
  5. Klik op Maken, Microsoft mailt nu de logingegevens naar de nieuwe gebruiker.

Het profiel is klaar voor gebruik, van zodra de nieuwe gebruiker inlogt, kan hij of zij aan de slag.