Loginproblemen Office 365

Uw wachtwoord voor Office 365 vergeten of u wilt het wijzigen? Lees onze oplossingen voor beheerders en gebruikers.

Voor beheerders

Uw wachtwoord opnieuw instellen

Uw wachtwoord vergeten of kwijt geraakt? Genereer een nieuw via Microsoft.

Het wachtwoord van een gebruiker opnieuw instellen
  1. Log in op Office 365.
  2. Klik op Beheerder en selecteer Gebruikers.
  3. Op de pagina Actieve gebruikers selecteert u de gebruiker en kiest u Wachtwoord opnieuw instellen.
  4. Selecteer Opnieuw instellen: Office 365 maakt een tijdelijk wachtwoord en stuurt het naar de gebruiker.
  5. Op de pagina Resultaten klikt u op Voltooien om af te ronden.

Voor gebruikers

Wachtwoord vergeten

Uw wachtwoord voor Office 365 vergeten? Stel het opnieuw in via Microsoft.

Geen toegang tot dit platform?
Sommige gebruikers kunnen hun wachtwoord niet zelf resetten. Neem contact op met de persoon in uw bedrijf die Office 365 beheert.

Wachtwoord wijzigen
  1. Log in op Microsoft Online.
  2. Klik op het Instellingen-icoon rechts bovenaan in uw startscherm en kies Instellingen voor Office 365.
  3. Ga naar Wachtwoord en klik op Wijzig uw wachtwoord.
  4. Vul uw huidig wachtwoord in en daarna 2 keer het nieuwe. Klik op Verzenden.

Uw wachtwoord is nu gewijzigd. Bij de volgende login gebruikt u het nieuwe wachtwoord.

Sommige gebruikers kunnen hun wachtwoord niet zelf wijzigen in Office 365.

Ziet u op de pagina Wachtwoord geen koppeling? Contacteer de persoon in uw bedrijf die Office 365 beheert.