Installeer Office 365 op uw computer

Office 365 installeren op pc

Microsoft Windows
  1. Log in op Office 365 met uw Office-gebruikersnaam en -wachtwoord.
  2. Eerste login? Verander uw wachtwoord als dat gevraagd wordt.
  3. Om de software op uw pc te installeren: klik op de knop Installeer nu.
  4. Kies Uitvoeren als dit gevraagd wordt.

Installatie voltooid? Dan vindt u Office, klaar voor gebruik, in het Windows startscherm van uw pc.

Office 365 installeren op Mac

Mac OS
  1. Log in op Office 365 met uw Office -gebruikersnaam en -wachtwoord.
  2. Eerste login? Verander uw wachtwoord als dat gevraagd wordt.
  3. Om de software op uw Mac te installeren: klik op de knop Installeer nu.
  4. Open de installatiewizard en volg de instructies.
  5. Als Word opent, klikt u op Start nu.
  6. Log in met uw Office-gebruikersnaam en –wachtwoord. Kies een lay-out en klik Volgende.

De installatie is voltooid. U kunt met Office aan de slag op uw Mac.

Uw Office apps in het Apple Dock? Open de applicatiefolder, selecteer de apps en sleep ze naar het Dock.

Meer weten?

Bekijk dan zeker de online video van Microsoft. Let wel, deze is alleen beschikbaar in het Engels of in het Frans.