Een gestolen gsm of tablet terugvinden met Norton

Uw gsm is gestolen of verloren? Surf naar de website van Norton en gebruik de anti-diefstalfuncties om uw gestolen of verloren toestel terug te vinden of onbruikbaar te maken.

1. Surf naar de website Norton Mobile Security en log in met uw Norton-gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer uw toestel uit de lijst van de beschikbare mobiele toestellen.
  3. Gebruik de anti-diefstalfunctie van uw keuze:
    • Op afstand vinden: lokaliseer uw verloren of gestolen toestel op een kaart.
    • Sneakpreview: deze functie is niet beschikbaar in België.
    • Alarmsignaal: laat uw toestel rinkelen vanop afstand.
    • Bellen: bel via uw computer naar uw toestel, zodat u kunt spreken met de persoon die uw toestel heeft gevonden. Deze functie is enkel beschikbaar op iPhone of iPad.
    • Op afstand vergrendelen: blokkeer uw toestel vanop afstand, zodat onbekenden het niet kunnen gebruiken. Deze functie is enkel beschikbaar op Android.
    • Op afstand wissen: wis de gegevens op je toestel. Dit is permanent, dus u kunt uw gegevens nadien niet meer terughalen. Deze functie is enkel beschikbaar op Android.
    • Back-up van contacten: maak vanop afstand een back-up van uw contacten en zet deze terug op uw nieuwe telefoon.

Alle details over de anti-diefstalfuncties van Norton Mobile Security vindt u terug op norton.com.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.