Norton Internet Security (niet meer verkocht)

Hoe installeert u het antivirusprogramma dat u bij ons hebt besteld op uw computer? Dat hangt af van de software, en dus van de aankoopdatum.

• Als u de bestelling hebt geplaatst na 1 juli 2014, hebt u Norton Multi Security besteld. Kijk hier hoe u Norton moet installeren op uw pc of Mac.
  • Als u de bestelling hebt geplaatst vóór 1 juli 2014, hebt u Norton Internet Security besteld. We hebben de commercialisering daarvan stopgezet, maar het blijft een betrouwbaar antivirusprogramma. Hieronder leggen we uit hoe u het kunt downloaden en installeren op uw computer.

Hoe Norton Internet Security downloaden?

De link om Norton Internet Security te downloaden, vindt u in uw MyProximus.

1. Log in om uw producten te bekijken. Zodra u bent ingelogd, komt u terecht op de tab Mijn producten.
  2. Klik in het gedeelte Internet op het internetabonnement dat u interesseert.
  3. Onderaan het scherm verschijnen verschillende boxen: Abonnement, Diensten, enz. In de box Diensten krijgt u een lijst van de geactiveerde internetopties te zien. Klik op het +-symbool naast Norton Internet Security om de details van deze optie te zien.
  4. Klik op de link Manage. Noteer de pincode die op het scherm verschijnt en klik daarna op de link Programma downloaden in het Nederlands.
  5. Selecteer dan een versie die compatibel is met uw besturingssysteem ( (Windows XP, Vista of 7: welk besturingssysteem hebt u?).
    • Als u een recenter besturingssysteem hebt dan Windows XP Service Pack 2, klik dan op Belgacom PC Security 2013.
    • Als u Windows XP Service Pack 2 of een ouder besturingssysteem hebt, klik dan op Belgacom PC Security 2006.
  6. Klik op de knop Downloaden om het bestand Norton_Download_Manager.exe op te slaan op uw computer. Het downloaden van Norton kan enkele minuten duren. De downloadsnelheid is afhankelijk van uw internetverbinding.

Hoe Norton Internet Security installeren?

Na Norton Internet Security te hebben gedownload, moet u dit antivirusprogramma nog installeren op uw computer om beschermd te zijn tegen virussen, spyware, spam, enz.

1. Zodra u het bestand Norton_Download_Manager.exe hebt geïnstalleerd op uw computer, moet u erop dubbelklikken om de installatie van Norton op te starten.
  2. Er verschijnt een beveiligingswaarschuwing. Klik op de knop Uitvoeren om de installatie verder te zetten. Indien nodig moet u de naam en het wachtwoord van de computerbeheerder invullen.
  3. Lees en aanvaard de licentieovereenkomst van Norton door te klikken op Aanvaarden en installeren. Norton wordt geïnstalleerd op uw computer en gaat daarna open.
  4. De installatie is voltooid, maar u moet het antivirusprogramma nog activeren. Klik op de knop Norton Internet Security Online verkennen om uw Norton-product te registreren. Er zijn twee mogelijkheden:
    • Indien u al een actieve versie van Norton Internet Security had geïnstalleerd (bv. een vorige versie), zou de activering automatisch voltooid moeten worden zonder uw tussenkomst.
      U krijgt onmiddellijk het onderstaande scherm, dat bevestigt dat uw antivirus op uw computer is geactiveerd.
      Uw antivirus is geactiveerd maar mischien nog niet up-to-date
    • Indien het de eerste keer is dat u Norton Internet Security installeert , op uw computer, volg dan de onderstaande stappen.
      1. Geef uw activeringscode in, d.w.z. de pincode die u hebt gebruikt om de antivirussoftware te downloaden en klik op de knop Activeren. Geef uw pincode in om Norton te activeren
      2. Geef de naam van uw computer in en klik opnieuw op de knop Activeren. Geef de naam van uw computer in
      3. Eens Norton Internet Security geactiveerd is, krijgt u het volgende scherm te zien. Uw antivirus is geactiveerd, maar misschien nog niet up-to-date. Uw antivirus is geactiveerd maar mischien nog niet up-to-date
  5. Norton Internet Security zal dan automatisch de nodige updates uitvoeren om alle software-updates en virusdefinities binnen te halen. U ziet het onderstaande bevestigingsscherm wanneer het antivirusprogramma actief en up-to-date is. Uw computer is nu beschermd met een antivirus

Norton is nu volledig operationeel en uw computer is beschermd tegen de meeste internetrisico's.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.