Vragen over Netflix op Proximus TV?

U wilt films en series van Netflix bekijken op Proximus TV? Hier vindt u meer informatie over voorwaarden, beschikbaarheid, functionaliteiten, facturering,…

• Wat hebt u nodig om Netflix op Proximus TV te kijken?
    U hebt een internetabonnement van Proximus nodig, samen met een abonnement op Proximus TV.
  • Wat is de invloed op mijn internetverbuik?
    Of u nu Netflix bekijkt via Proximus TV, op uw computer of via de app op uw mobiele toestel, u gebruikt hiervoor het internetvolume van uw abonnement. Voor Netflix-programma's in standaarddefinitie (SD) verbruikt u ongeveer 1 GB per uur, voor hoge definitie (HD) tot 3 GB per uur. Met aangepaste streaming-instellingen binnen uw Netflix-account, kunt dit verbruik verminderen.
  • Kunt u films en series van Netflix opnemen via Proximus TV?
    Netflix' films en series kunt u niet opnemen, noch via Proximus TV, noch via uw computer of tablet. Maar u kunt met uw account films en series altijd opnieuw bekijken.
  • Is Netflix beschikbaar via de Proximus TV-app?
    Netflix is niet beschikbaar via de Proximus TV-app. U kunt films en series op uw mobiele toestel raadplegen aan de hand van de Netflix-website of via de app Netflix die u in uw gebruikelijke app store vindt.
  • Kunt u Netflix betalen met uw Proximus-factuur?
    De betaling van uw maandelijks abonnement gebeurt rechtstreeks via Netflix aan de hand van een kredietkaart. Proximus is niet betrokken in de betaling. Indien u een factuur wenst van uw Netflix-abonnement, neem dan contact op met Netflix.
  • Wilt u een film of serie van Netflix op Proximus TV pauzeren en op een ander toestel verder kijken?
    Netflix onthoudt welke programma's u bekeken hebt en waar u gestopt ben met kijken. Zolang u aangemeld bent met uw Netflix-account, op welk platform u ook kijkt (via Proximus TV, via de website, via de app op uw mobiele toestel, een spelconsole, enz.), u kunt altijd de draad opnieuw opnemen.

Hebt u nog andere vragen nadat u bovenstaande informatie doorgenomen hebt? Voor andere vragen over login-gegevens bij Netflix, over facturering, over verbindingsproblemen, raadpleeg de hulp-website van Netflix. Voor specifieke vragen over Netflix op Proximus TV, contacteer ons dan via dit contactformulier.