Login of wachtwoord van MyProximus vergeten?

Vraag online uw MyProximus-login (gebruikersnaam) op en stel een nieuw wachtwoord in:

1. Vul hier het e-mailadres of gsm-nummer in waarmee u zich voor MyProximus registreerde.
  2. Tik de cijfers en letters van de beveiligingscode over en klik op Volgende.
  3. U ontvangt meteen een e-mail of een sms met uw login.
  4. Klik op de link in de e-mail of tik login en beveiligingscode uit het sms-bericht over.
  5. Kies vervolgens uw wachtwoord (minimaal 8 karakters, minimaal 4 letters en 1 cijfer) en bevestig.
  6. U wordt automatisch aangemeld bij MyProximus met uw login en uw nieuw wachtwoord.

Let op: