Hoe de MyProximus-app downloaden

Installeer de MyProximus-app gratis op uw smartphone of tablet.

Kijk eerst het instellingenmenu van uw toestel na:

• Wilt u met de app uw verbruik volgen? Ga zeker na of u kunt surfen via 3G/4G.
  • Controleer of uw toestel het minimaal vereiste besturingssysteem heeft.
  1. Ga naar uw app-winkel

Play Store (voor Android-toestellen 4.0 of hoger)

App Store (voor iPhone en iPad: iOS 6.0 of hoger)

Windows Store (voor Windows Phone WP 7.5 of hoger)

2. Klik vervolgens op het icoontje om MyProximus te downloaden en te installeren. Dit neemt enkele minuten in beslag.
  3. Klik, eens de installatie voltooid, op het MyProximus-icoontje dat verschenen is op uw toestel.
  4. Lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden.

De MyProximus-app is nu klaar voor gebruik. In een aantal rubrieken hebt u uw login van MyProximus nodig. Raadpleeg onze tips als u geen of onvolledig verbruik ziet.