Mobile Wi-Fi 4G-router herladen

Mobile Wi-Fi 4G router

Uw Mobile Wi-Fi 4G-router herladen? Even bellen volstaat.

Professionals: 0800 22 500.
Particuliere klanten: 0800 22 800.

Houd het oproepnummer van uw router alvast bij de hand. Het staat op de kaart waar uw simkaart inzat.

Kaart met oproepnummer

Volg het verbruik van uw Vodafone Mobile Wi-Fi 4G-router

Voorkomen dat uw verbinding wegvalt? Volg uw verbruik op via de Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor-app.

1. Download en installeer de Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor-app gratis via de app-winkel van uw toestel. De app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Gsm of tablet met Android 3.0 of hoger

iPhone of iPad met iOS 6.0 of hoger

2. Vooraleer u uw app gebruikt, verbind uw toestel (gsm, tablet of computer) met het wifinetwerk van de Mobile Wi-Fi 4G-router. Je vindt de naam van je wifinetwerk (SSID) en je wifiwachtwoord (Wi-Fi Key) op je Mobile Wi-Fi 4G-router.
  3. Open de applicatie. Hiermee kun je het volgende bekijken:
    • het verbruikte en resterende surfvolume,
    • de toestellen die met de Mobile Wi-Fi 4G-router verbonden zijn,
    • status van de batterij,
    • de sterkte van het verstuurde wifisignaal.