De Mobile Wi-Fi 4G-router terugsturen

Mobile Wi-Fi 4G router

Maakte u gebruik van de Mobile Wi-Fi 4G-router door netwerkproblemen? Dan kunt u die gratis terugsturen vanaf dat uw internetverbinding hersteld is.

Hoe?

Steek de router, de lader en de simkaart terug in de originele doos en geef ze af in een Kiala-punt in uw buurt. U hebt een maand om de Mobile Wi-Fi 4G-router terug te sturen.

De originele verpakking verloren of weggegooid? Steek de toestellen en de simkaart in een nieuwe doos, en plak er het Kiala-label op dat u hebt gedownload en afgedrukt.