Uw mailbox beveiligen met een gratis antivirus of antispam

Als u thuis met Proximus surft, kunt u uw mailboxen gratis beveiligen met een antivirus en een antispam.

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Ga naar de box E-mails en selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu.
  3. Klik op Mijn mailbox-instellingen beheren.
  4. Klik op Beveiliging.
  5. Selecteer Antispam of Antivirus en activeer of deactiveer deze opties.
  6. Sla uw instellingen op.

De antivirus- en antispambeveiliging wordt onmiddellijk geactiveerd of gedeactiveerd. Na elke wijziging ziet u een bevestigingsbericht op het scherm.