Wachtwoord van uw mailbox

Bent u het wachtwoord van uw mailbox vergeten? Log in op MyProximus om een nieuw wachtwoord in te stellen. Kunt u niet inloggen op MyProximus, omdat u geen klant bent? Contacteer dan onze klantendienst.

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Ga naar de box E-mails en selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu.
  3. Klik op Het wachtwoord van mijn mailbox wijzigen.
  4. Typ een wachtwoord van 5 tot 8 tekens met minstens 1 letter en 1 cijfer in het veld Nieuw wachtwoord. Herhaal het wachtwoord in het veld Bevestiging van het wachtwoord. Klik vervolgens op Bevestigen.
  5. Als uw nieuwe wachtwoord goed werd geregistreerd, dan ziet u een bevestigingsbericht.

De wijziging geldt automatisch voor alle e-mailadressen die gelinkt zijn aan deze mailbox. Vanaf nu moet u dit wachtwoord zowel gebruiken voor webmail als voor uw mailapplicatie (Outlook, Apple Mail, enz.).