Forum 500 en Forum 5000

Een probleem of een vraag over Forum 500 en Forum 5000? Alles wat u moet weten over uw communicatiesysteem, van centrale tot -toestel.

Handleidingen Forum 500 en Forum 5000-centrales

Aan de slag met uw telefooncentrale? Dan komt de verklarende woordenlijst u wellicht van pas. Botst u op een toepassing of een begrip dat u niet kent, dan vindt u de uitleg ervan terug in deze lijst.

Forum 500-reeks
Forum 5000-reeks

Gebruikshandleidingen telefoontoestellen

Oproepen doorschakelen of uw antwoordapparaat instellen? Lees hoe het werkt in de gebruikershandleiding van uw telefoon.

De Forum 500 en Forum 5000-centrales zijn compatibel met vaste en draadloze toestellen. Weten welke handleiding voor u bestemd is? U vindt de naam van het toestel op de telefoon zelf.

Vast toestel
Draadloos toestel

Hebt u een ander toestel dan hierboven vermeld, zoals een Twist of een Maestro? Neem deze gebruikershandleiding of de manual met basisfuncties voor standaardtoestellen door.

Opties en programmapakketten

De communicatiesystemen Forum 500 en Forum 5000 bevatten programmapakketten op maat van uw zaak. De handleiding en de software daarvoor kunt u hier raadplegen en downloaden.

Programmapakketten alleen beschikbaar met licentie

Om een programmapakket te kunnen gebruiken moet u over een licentie beschikken. Wilt u een van de onderstaande pakketten toevoegen aan uw communicatiesysteem? Neem contact op met ons voor de wijzigingen.

Handleidingen
Software om te downloaden