Activeren of wijzigen van een tv-optie of tv-bundel

Bestel een tv-optie (bv. een tv-boeket, voetbal- of kinderzender) of tv-bundel via MyProximus of via uw tv-toestel.
Deze wijzigen of annuleren kan enkel via MyProximus.

Activeren

Via MyProximus

U kunt alle opties en tv-bundels activeren via MyProximus : entertainment, voetbalzenders, kinderzenders, enz.

1. Log in en bekijk uw producten en klik op het nummer rechts van Proximus TV-icoon. Alle beschikbare opties verschijnen op het scherm.
  2. Klik op de optie die u wilt activeren. Ziet u een ? Dan kunt u deze optie kiezen als tv-bundel (inbegrepen bij uw Pack).
  3. Klik op Bestellen > Volgende > Bevestigen > Doorgaan.
  4. Uw optie is geactiveerd. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren. U ziet steeds een naast de door u gekozen tv-bundel.

Via het tv-menu

U kunt de tv-opties activeren via uw tv-menu: entertainment, voetbal op aanvraag, Wanagogo, enz.

Nieuw Proximus TV-menu

Het menu start met mijn bibliotheek, televisie en shop.

1. Druk op la touche on demand en ga naar Shop > Activeer een optie.
  2. Maak uw keuze uit de opties, tv-boeketten en Passen.
  3. Selecteer Activeer deze optie. U krijgt een verwittigingsbericht wanneer het een tv-bundel betreft.
  4. Voer uw pincode in (standaard 1234, behalve indien u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt) en bevestig.
Proximus TV-menu

Het menu start met televisie, op aanvraag, voor mij aanbevolen, enz.

1. Druk op la touche on demand en ga naar Mijn account > Abonnement > Shopping.
  2. Maak uw keuze uit de opties, tv-boeketten en Passen.
  3. Selecteer Bestellen. U krijgt een verwittigingsbericht wanneer het een tv-bundel betreft.
  4. Voer uw pincode in (standaard 1234, behalve indien u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt ) en bevestig.

Wijzigen of deactiveren

U kunt een optie deactiveren enkel via MyProximus. Indien u de tv-bundel in uw Pack wilt wijzigen, dient u deze bundel eerst te deactiveren vooraleer een nieuwe te activeren.

1. Log in en bekijk uw producten en klik op het nummer rechts van het Proximus TV-icoon. Alle beschikbare opties verschijnen op het scherm. Ziet u een ? Dan is deze optie gekozen als tv-bundel (inbegrepen bij uw Pack).
  2. Klik op de tab Actief, daarna op de optie die u wilt deactiveren en dan op Beheer.
  3. Klik op Deactiveren > Volgende > Bevestigen > Doorgaan.
  4. Uw optie is gedeactiveerd. Indien de optie een tv-bundel betreft, kunt u direct een andere kiezen. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren.