Call Connect Mobile App instellen

Om oproepen door te sturen van een vaste lijn naar een gsm of tablet, moet u een mobiel nummer toevoegen en activeren. Ontdek hoe u dit doet op Android- en Apple-toestellen.

Configuratie voor iPhone en iPad
  1. Tik op Menu.
  2. Kies Call settings en dan iPhone of iPad.
  3. Vul het mobiele nummer in tik op Done.
  4. Scroll naar beneden; kies Broadworks Anywhere.
  5. Tik op Add Location, en vul het mobiele nummer opnieuw in.
  6. Kies Done en tik nadien op Save rechts bovenaan in het scherm.

Klaar. Oproepen worden voortaan automatisch doorgeschakeld.

Deze functie uitschakelen? Ga naar Menu > Call Settings > Broadworks Anywhere. Tik op het nummer en vergrendel Active.

Configuratie voor Android
  1. Tik op Menu.
  2. Kies Call settings en tik op Personal telephone number.
  3. Vul het mobiele nummer in en bevestig.
  4. Scroll naar beneden; kies Broadsoft Anywhere.
  5. Tik op + Location, en vul het mobiele nummer opnieuw in.
  6. Kies Done en tik nadien op Save rechts bovenaan in het scherm.

Klaar. Oproepen worden voortaan automatisch doorgeschakeld.