Call Connect App voor smartphone

Bellen met uw vaste lijn via Call Connect op uw smartphone? Download en installeer de mobiele applicatie, beschikbaar voor Android en iOS.

Opgelet, deze applicatie is niet vrij beschikbaar

De Call Connect Mobile App is voorbehouden aan gebruikers met een Proximus-abonnement die toegang hebben tot het Call Connect Web Portal. Hebt u toch problemen bij het downloaden of installeren? Contacteer uw Bizz Expert of de verantwoordelijke binnen uw bedrijf als u medewerker bent. Meer weten over Call Connect? Ontdek alles over bellen via de cloud.

Call Connect Mobile App voor Android

Google Play Store
  1. Download de app.

Play Store

2. Open de app: tik op het Call Connect-icoon.
  3. Tik op Akkoord om de algemene voorwaarden te accepteren.
  4. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, dit zijn dezelfde gegevens die u voor het Call Connect Web Portal hebt gebruikt.
  5. Selecteer Wachtwoord onthouden en Connecteer automatisch. Zo hoeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in te geven telkens u de app opent.

De Call Connect Mobile App is nu geïnstalleerd op uw smartphone. Ga verder met de configuratie van de app.

Call Connect Mobile App voor iPhone

App Store voor iPhone or iPad
  1. Download de app.

App Store

2. Open de app: tik op het Call Connect-icoon.
  3. In het scherm met de algemene voorwaarden kiest u Akkoord.
  4. De app vraagt toestemming om notificaties te sturen. Tik op OK om berichten en oproepen te kunnen ontvangen.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, dit zijn dezelfde gegevens die u voor het Call Connect Web Portal hebt gebruikt.
  6. Ontgrendel Wachtwoord onthouden en Connecteer automatisch. Zo hoeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in te geven telkens u de app opent.

De Call Connect Mobile App is nu geïnstalleerd op uw iPhone. Ga verder met de configuratie van de app.