Waarom duurt de eerste back-up zolang?

Waarom duurt de eerste back-up zolang? Twee elementen hebben een invloed op de duur van uw eerste back-up met Cloud PC backup: de hoeveelheid data die moet worden geback-upt en het Uploadsnelheid.

• Hoeveelheid data die moet worden geback-upt
    Cloud PC backup bepaalt via back-upsets automatisch welke bestanden moeten worden geback-upt.
    Uw eerste back-up moet alle geselecteerde bestanden naar de server kopiëren. Hoe lang deze eerste back-up duurt, hangt af van de hoeveelheid data die werd geselecteerd voor de back-up.
    Alle back-updiensten zoals Cloud PC backup hebben soortgelijke problemen. Om de duur van de eerste back-up in te korten, kunt u een aantal onbelangrijke bestanden via de Cloud PC backup Settings selecteren en ze later toevoegen aan uw back-ups.
    De daarna volgende back-ups duren slechts enkele minuten omdat enkel de gewijzigde bestanden worden geüpload naar de servers.
  • Uploadsnelheid
    Hoewel de internetverbindingen van tegenwoordig steeds sneller zijn, verlopen ook steeds meer applicaties zoals e-mail via uw internetverbinding.
    Omdat heel wat van deze taken internettoegang nodig hebben, geeft Cloud PC backup deze programma's prioriteit door de overgebleven bandbreedte te benutten om uw data naar de back-upservers te sturen. Zo kunt u op uw computer blijven werken om andere taken uit te voeren zoals e-mailen en surfen.
    Aangezien de voor Cloud PC backup beschikbare bandbreedte beperkt is, duurt de eerste back-up langer omdat er zoveel data naar de servers moeten worden gezonden.
    Alle back-updiensten zoals Cloud PC backup hebben soortgelijke problemen.

Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons via e-mail te contacteren.