De applicatie Cloud PC backup

De Cloud PC backup-oplossing biedt ook een mobiele applicatie waarmee u de bestanden die op uw pc zijn opgeslagen, op afstand kunt raadplegen via uw tablet of smartphone. Uw computer is met andere woorden altijd binnen bereik.

Deze applicatie laat evenwel niet toe om bestanden te bewaren die u hebt aangemaakt via uw tablet of smartphone.

Download de Cloud PC backup-applicatie:

Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons via e-mail te contacteren.