Uw PLC adapter Wi-Fi extender resetten

Als uw PLC-adapter Wi-Fi extenders onderling niet meer optimaal communiceren (d.w.z. als het dLAN-lampje met het huisje dLAN-controlelampje (in de vorm van een huisje) niet groen brandt) kunt u ze resetten.

1. Laat de adapters aangesloten op het stopcontact en druk gedurende 20 seconden op de knop op de rechterkant (d.w.z. tot het voedingslampje On-off-controlelampje op een ethernetadapter uitdooft). Doe dit voor beide adapters in gelijk welke volgorde.
  2. Als de adapters geherinitialiseerd zijn, moeten ze opnieuw geconfigureerd worden. Maak daarom de kabels van de adapters los en verwijder ze uit de contactdozen.
  3. Sluit beide adapters aan op 2 contactdozen die zich bij voorkeur in eenzelfde lokaal bevinden (d.w.z. in gelijk welk lokaal).
  4. Druk op de knop die zich op de zijkant van een van de adapters bevindt (eenmaal drukken volstaat).
    Druk op de knop die zich op de zijkant van een van de adapters bevindt
  5. Druk vervolgens op de knop van de 2de adapter (ook hier volstaat eenmaal drukken).
  6. De adapters zullen nu opnieuw geconfigureerd worden. Zodra het dLAN-lampje met het huisje permanent groen brandt, is de configuratie voltooid en kunt u de toestellen opnieuw op hun oorspronkelijke plaats aankoppelen (vergeet niet de kabel weer aan te sluiten).
  7. Bezit u een 3de of 4de adapter? Dan moet u nog het volgende doen:

1. Sluit de adapter aan in hetzelfde lokaal als een van beide andere adapters (gelijk welke).
    2. Druk op de knop van de reeds opnieuw geconfigureerde adapter (eenmaal drukken volstaat).
    3. Druk vervolgens op de knop van de 3de of 4de adapter (ook hier volstaat eenmaal drukken).
    4. Wacht even tot het dLAN-lampje met het huisje van de 3de of 4de adapter groen brandt.
    5. Sluit de adapters opnieuw op hun oorspronkelijke plaats aan en vergeet niet de kabels opnieuw aan te koppelen.