Welke functies kunt u beheren in uw persoonlijke website?

Uw webruimte raadplegen

Raadpleeg uw webruimte. Hiervoor dient u te beschikken over uw login en uw wachtwoord van uw internetverbinding.

Een of meerdere adressen kiezen voor uw website

Het basisadres van uw website is als volgt: http://users.skynet.be/login-van-uw-internetverbinding
Over het algemeen heeft de login van uw internetverbinding de volgende vorm: sky123456, bs123456 bk123456, am123456 of fb123456.

U kunt een alias aanmaken of verwijderen voor uw website, d.w.z. een alternatieve naam om de login te vervangen, bijvoorbeeld: http://users.skynet.be/uw-website. Het basisadres van uw website blijft nog altijd toegankelijk.

De aangemaakte alias (in het vooropgestelde voorbeeld uw-website) kan ook gebruikt worden voor het updaten van uw webpagina via een FTP-connectie.

Uw wachtwoord wijzigen

Het is mogelijk om uw wachtwoord van uw website te wijzigen. Dit wachtwoord staat los van het wachtwoord dat u gebruikt voor uw internetverbinding.

Eigenschappen en status van uw website controleren

De eigenschappen en status van uw websitezijn op elk moment toegankelijk. Daar vindt u de alias en de teller van uw website.

Website uploaden

De installatie van uw webpagina op onze server dient te gebeuren via een FTP-programma zoals FileZilla, waarin u de volgende gegevens specifieert:

• Het basisadres van uw website: users.skynet.be
  • De naam van de server
  • Uw login
  • Het wachtwoord van uw internetverbinding

Tellers en formulieren

U hebt de mogelijkheid een teller en een formulier te plaatsen op uw website door middel van 2 CGI-scripts die momenteel op onze webservers werken (CGI = Common Gateway Interface).

Tellers die het aantal bezoeken vertonen

Voor het plaatsen van een teller, moet u volgende 2 stappen volgen:

1. Een teller aanmaken
    Daarvoor hebt u de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig van uw website.
  2. Een vergunning toevoegen
    Om te vermijden dat de teller gebruikt wordt op een andere website, moeten de pagina's geautoriseerd zijn om deze teller te gebruik.

Formulieren die bezoekers kunnen invullen

Een formulier stelt de bezoeker in staat feedback te geven en genereert een e-mail met de ingevulde informatie. Meer informatie over online formulieren.