Instellingen om een FTP-verbinding te maken om uw website te updaten

De overdracht van de webpagina's op de webserver moet gebeuren via een programma dat FTP (File Transfer Protocol) ondersteunt. Vul de volgende instellingen in om een verbinding te maken met de webserver:

• Host of server name: users.skynet.be
  • FTP-poort: 21
  • Gebruikersnaam: de login van uw internetverbinding
  • Paswoord: het wachtwoord van uw internetverbinding

De meeste web-editors, zoals Microsoft Frontpage of Adobe Dreamweaver, hebben een geïntegreerd FTP-programma om sites te beheren. Zo kunt u vanuit hetzelfde programma gemakkelijk uw webpagina aanpassen en uploaden.

Maakt u gebruik van een web-editor zonder een geïntegreerde FTP-programma, kunt u altijd een apart FTP-programma zoals FileZilla gebruiken.

Aangezien er een heel breed gamma van web-editors en FTP-programma’s is, raden wij u aan om de helpteksten of de handleiding van uw applicatie te raadplegen om de specifieke mogelijkheden te kennen.