Uw domeinnaam koppelen aan uw webruimte of Skynet-blog

Koppel uw domeinnaam aan uw webruimte, aan uw Skynet-blog of aan een andere website. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat mensen die surfen naar uw domeinnaam (bv. www.uwwebsite.net), automatisch worden doorgestuurd naar een andere url (bv. naar uw webruimte users.skynet.be/uwwebsite).

1. Log in to view your products. Eenmaal ingelogd, komt u terecht op de tab Mijn producten.
  2. In het linkergedeelte van uw scherm staan de producten die aan uw klantenrekening zijn gelinkt: Mijn vaste lijn, Mijn internet, enz. Selecteer Mijn internet en kies daarna in het centrale gedeelte van het scherm het internetabonnement dat u interesseert.
    Pagina "Mijn producten" waar u het internetabonnement selecteert dat u interesseert
  3. Klik op Beheer mijn domeinnaam.
  4. Ga naar het vak URL Forwarding (NB : indien u gebruikmaakt van URL forwarding worden meta-tags niet doorgestuurd waardoor de website niet wordt opgenomen in de zoekmachines).
  5. Na het veld "Van" staat de domeinnaam die u hebt geregistreerd, al in gevuld. Voer (indien van toepassing) in het veld "Van" het deel in dat vóór uw URL komt (bijvoorbeeld: www in www.uwdomeinnaam.be).
  6. Voer in het veld "Forward naar" de plaats in waarnaar moet worden doorverwezen. U kunt doorverwijzen naar uw webuimte (bv. users.skynet.be/uwwebsite), naar een Skyet-blog (bv. www.uwwebsite.skynetblog.be) of naar een andere website (bv. www.uwwebsite.be).
  7. Als u Cloak aanvinkt, dan blijft de bestemming verborgen voor de bezoekers van uw website. Zij zullen in de adresbalk uw domeinnaam blijven zien in plaats van de naam van de site waarnaar u doorverwijst.
  8. Klik op de knop Aanmaak URL forward. Uw bezoekers worden nu doorverwezen naar de website die u hebt gekozen.