Domeinnaam bestellen

Een naam voor uw website? Die kiest en bestelt u veilig en eenvoudig online.

1. Ga naar onze online tool (voor residentiële of voor professionele klanten) en typ uw domeinnaam in het veld.
  2. De naam is…
    • Beschikbaar: u gaat verder als bestaande klant (via MyProximus) of als nieuwe klant.
    • Niet beschikbaar: kies een nieuwe naam. Of vraag de autorisatiecode aan bij uw huidige DNS-host als u een domeinnaam wilt overdragen.
  3. Vul uw adres en contactgegevens in en klik op Volgende.
  4. Kies nu uw instellingen:
    • Behoudt u de Standaardinstellingen? Dan configureren wij de domeinnaam voor u. Vul uw Proximus- of Skynet-e-mailadres in om de domeinnaam aan uw mailbox te koppelen.
    • Kiest u de Geavanceerde instellingen? Dan configureert u de domeinnaam straks zelf.
  5. Selecteer de web hosting die u wenst en klik op Volgende.
  6. Controleer uw bestelling. Alles ok? Klik op Volgende en rond uw bestelling af bij Contract en facturatie.

Uw domeinnaam is onmiddellijk actief. U kan meteen uw website bouwen.