PhoneMail-code terugvinden of wijzigen

Bent u uw PhoneMail-code kwijt, of wilt u deze wijzigen? Stel een nieuwe geheime code in via het nummer 1969 of wijzig uw PhoneMail-code online.

• Uw PhoneMail-code wijzigen via het gratis nummer 1969
    1. Bel met uw vaste lijn naar het nummer 1969.
    2. Kies optie 3 (Instellingen), dan optie 2 (Persoonlijke code).
    3. Volg de instructies.
  • Uw PhoneMail-code online wijzigen
    1. Log in om uw producten te bekijken. Eenmaal ingelogd komt u terecht op de tab Mijn producten. Klik daarna op uw vaste lijn.
    2. Klik in de box Diensten op de tab Actief.
    3. Doorloop de geactiveerde diensten tot u PhoneMail ziet.
    4. Klik op PhoneMail en daarna op Beheren.
    5. Klik op Geactiveerde slimme diensten en daarna op PhoneMail beheren.
    6. In de rubriek Beheer van het paswoord kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Uw PhoneMail-code mag 6 tot 8 cijfers bevatten.Voor de hand liggende combinaties, zoals 123456 of 111111, worden automatisch geweigerd.

Uw nieuwe PhoneMail-code zal binnen de 2 uur in werking treden.