Een audiobestand instellen als PhoneMail-begroeting

Wilt u een liedje of een originele begroeting op uw PhoneMail? Kies een wav-audiobestand en stel het online in. U kunt enkel wav-bestanden opladen, dus geen mp3- of wma-bestanden.

1. Log in om uw producten te bekijken. Eenmaal ingelogd komt u terecht op de tab Mijn producten. Klik daarna op uw vaste lijn.
  2. Klik in de box Mijn Diensten op de tab Actief.
  3. Doorloop de geactiveerde diensten tot u PhoneMail ziet.
  4. Klik op PhoneMail en daarna op Beheren.
  5. Klik op Geactiveerde slimme diensten en daarna op PhoneMail beheren.
  6. Klik in de rubriek Begroeting op De begroeting personaliseren.
  7. Selecteer een audiobestand op uw computer en klik op Opladen.

Vanaf nu horen uw correspondenten dit audiobestand als welkomstbegroeting op uw PhoneMail.