Internetverbruik van de SwipeBox

Video's, foto's, enz. tonen op uw tv via uw Swipebox kan een invloed hebben op uw internetverbruik. Dit is afhankelijk van de locatie van de inhoud (online of op een eigen toestel):

• Het afspelen van internetinhoud (bv. YouTube) verloopt via uw internetverbinding en verbruikt dus volume. Vooral het bekijken van video's in hd kan een grote impact hebben op uw internetvolume.
  • Het afspelen van inhoud die is opgeslagen op toestellen bij u thuis (pc, smartphone, externe harde schijf, enz.) heeft geen impact op uw internetverbruik.

Wilt u uw verbruik opvolgen? Download dan de MyProximus-app.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.