Hoe krijgt u tv op uw gsm, tablet of computer?

Hebt u Proximus TV en wilt u ook tv-kijken op uw gsm, tablet op computer? Of een opname plannen op Proximus TV terwijl u niet thuis bent? Download de Proximus TV-applicatie of surf naar proximustv.be. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.

U moet een MyProximus-account hebben en verbonden zijn met het Proximus-netwerk (via wifi, 3G of 4G, of een Wi-Fi Hotspot) in België.

Tv via de applicatie

De Proximus TV app vervangt de TV Overal app. Had u al TV Overal? Download dan nu de nieuwe applicatie.

Hoe kunt u de Proximus TV-app downloaden en installeren?
  1. Download en installeer Proximus TV gratis via de Play Store, App Store of Windows Store.

Gsm of tablet met Android 4.0 of hoger

iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger

Windows-gsm, -tablet of –pc 8.1 of hoger

2. Meld u aan met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.
  3. Wanneer u voor het eerst de applicatie opent, krijgt u een demo over de app te zien. Bekijk deze eender wanneer opnieuw door op het icoontje "?" te klikken, vervolgens op Interactieve demo > Starten demo.
Tv via de website

U hoeft geen software te downloaden om Proximus TV te bekijken op uw computer. Surf gewoon naar proximustv.be en meld u aan met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.

Uw computer moet wel voldoen aan een aantal systeemvereisten:

• Besturingssysteem: Windows XP met Service Pack 2 (of hoger) of Mac OSX 10.4.8 (of hoger). Ontdek welk besturingssysteem u hebt.
    Als u de touch-versie van Windows 8 of 8.1 gebruikt, gelieve dan over te schakelen naar de desktop-versie. Om dit te doen, drukt u gewoon op de Windows-knop Windows.
  • Plug-in: Microsoft Silverlight 4 (of hoger) moet geïnstalleerd zijn op uw computer.
  • Schermresolutie: 1024x768 pixels.
  • Verbindingssnelheid: 664Kbps (of hoger). Ontdek de snelheid van uw internetverbinding.
  • Browser:
    • Gebruikt u Windows 7, Windows 8.1 of hoger? De Proximus TV app is compatibel met Internet Explorer 8 (of hoger) en Firefox.
    • Gebruikt u een Mac? De Proximus TV app is compatibel met Safari 5 (of hoger) en Firefox.