Springt uw tv-toestel 's nachts vanzelf aan?

Uw decoder start 's nachts soms opnieuw op om zijn software te updaten. Sommige tv-toestellen springen automatisch aan wanneer de decoder opstart. Het risico bestaat dus dat ook uw tv midden in de nacht begint te spelen.

Om dat te vermijden zijn er twee oplossingen:

• Zet uw decoder in sluimerstand (standby) door op de -toets te drukken. Druk nogmaals op deze toets om tv te kunnen kijken.
  • Wijzig de instellingen van uw decoder:
    1. Druk op
    2. Kies Instellingen > Systeem > Beeld > Automatische HDMI-selectie > Neen. Druk op om te valideren.

Wanneer u tv wilt kijken, drukt u op de toetsen Image en om uw decoder en uw tv-toestel aan te zetten.

Wilt u dat uw tv-toestel automatisch begint te spelen wanneer u uw decoder aanzet?

Wijzig de instellingen als volgt:

1. Druk op
  2. Kies Instellingen > Systeem > Beeld > Automatische HDMI-selectie > Ja. Druk op om te valideren.