Opnames onbeperkt bewaren in plaats van 60 dagen

Opnames worden minstens 60 dagen bewaard, waarna ze in sommige gevallen uit de lijst met opnames verdwijnen.

Wilt u een opname langer bewaren? ? Kies uw decoder en volg de stappen om de beschikbaarheid van uw opnames aan te passen.

Decoder zonder harde schijf (V5 compact)

V5 compact decoder

Hebt u een decoder zonder harde schijf (V5 compact decoder)? Dan kunt u ervoor kiezen om tot 50 uur aan opnames gedurende maximaal 3 jaar te bewaren. Pas de instellingen aan nadat het programma werd opgenomen :

1. Druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn geplande opnames.
  2. Klik op de opname die u wenst te bewaren en verander de opnameopties.
  3. Kies Opname langer bewaren > Deze aflevering langer bewaren of Opname langer bewaren > Alle afleveringen langer bewaren.

U kunt op eender welk moment zien hoeveel dagen de opname nog bewaard blijft: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames. In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is.

Decoder met harde schijf (V5 of V4)

V5 decoder
V4 decoder

Hebt u een decoder met harde schijf (V5 of V4 decoder)? Dan kunt u ervoor kiezen om uw opnames onbeperkt te bewaren. Pas de instellingen aan vooraleer de opname van start gaat.

• Pas de opties aan tijdens het plannen van de opname: zie hoe een opname programmeren vanuit de tv-gids.
  • Pas de opties aan na het plannen van de opname:
    1. Druk op de menu-toets een selecteer Mijn bibliotheek > Mijn geplande opnames (of Mijn opnames > Gepland, afhankelijk van uw TV menu).
    2. Klik op de geplande opname die u wenst te bewaren en verander de opnameopties.
    3. Kies Beschikbaarheid > Wissen indien schijf vol of Beschikbaarheid > Nooit wissen (of Opties > Verwijderen > Indien schijf vol of Opties > Verwijderen > Nooit wissen, afhankelijk van uw menu).

Kiest u ervoor om de beschikbaarheid aan te passen? Dan is het mogelijk dat u niet langer tegelijk een programma kunt bekijken en een ander opnemen.

U kunt op eender welk moment zien hoeveel dagen de opname nog bewaard blijft: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames (of Mijn opnames > Opgenomen, afhankelijk van uw TV menu). In de lijst met opnames (of naast de titel van de opname, afhankelijk van uw TV menu) staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is.