Uw afstandsbediening resetten

Uw afstandsbediening reageert niet normaal? Doe een reset van uw afstandsbediening om de gepersonaliseerde instellingen te wissen.

Afstandsbediening V5

Télécommande V5
  1. Druk tegelijk op toetsen 1 en 6 van uw afstandsbediening totdat de tv on-off toets brandt.
  2. Druk achtereenvolgens op 9, 8 en 1, en wacht tot de tv  on-off toets niet meer brandt.
  3. Verlaat de configuratiemodus door tegelijk te drukken op de tv mode toets en de digital tv toets

Uw persoonlijke configuratie is nu gewist. De fabrieksinstellingen van de afstandsbediening zijn hersteld. Als u dit wenst, kunt u hem nu configureren om uw afstandsbediening universeel te maken, wat wil zeggen dat u hem dan ook kunt gebruiken voor uw tv-toestel en niet alleen voor uw decoder.

Afstandsbediening V4

Afstandsbediening V4
  1. Druk tegelijk op toetsen 1 en 6 van uw afstandsbediening totdat de tv on-off toets brandt.
  2. Druk achtereenvolgens op 9, 8 en 1, en wacht tot de tv  on-off toets niet meer brandt.
  3. Verlaat de configuratiemodus door tegelijk te drukken op de tv mode toets en de digital tv toets

Uw persoonlijke configuratie is nu gewist. De fabrieksinstellingen van de afstandsbediening zijn hersteld. Als u dit wenst, kunt u hem nu configureren om uw afstandsbediening universeel te maken, wat wil zeggen dat u hem dan ook kunt gebruiken voor uw tv-toestel en niet alleen voor uw decoder.

Afstandsbediening V3

Afstandsbediening V3

1. Druk op de Belgacom tv toets.
  2. Druk tegelijk op toetsen 1 en 6 van uw afstandsbediening.
  3. Na 3 seconden gaat het Belgacom TV-lichtje branden.
  4. Druk nu achtereenvolgens op 9, 8 en 1. Wacht tot het lichtje niet meer brandt.

Hij keert nu automatisch terug naar de gebruiksmodus.

Afstandsbediening V2

Afstandsbediening V2
  1. Druk op de Belgacom tv toets.
  2. Druk tegelijk op toetsen 1 en 6 van uw afstandsbediening.
  3. Na 3 seconden gaat het Belgacom TV-lichtje branden.
  4. Druk nu achtereenvolgens op 9, 8 en 1. Wacht tot het lichtje niet meer brandt.

Uw persoonlijke configuratie is nu gewist. De fabrieksinstellingen van de afstandsbediening zijn hersteld. Hij keert nu automatisch terug naar de gebruiksmodus.

Afstandsbediening V1

Afstandsbediening V1
  1. Druk tegelijk op toetsen 1 en 6 tot het Belgacom TV-lichtje gaat branden.
  2. Druk nu achtereenvolgens op 9, 8 en 1.

Uw persoonlijke configuratie is nu gewist. De fabrieksinstellingen van de afstandsbediening zijn hersteld. Hij keert nu automatisch terug naar de gebruiksmodus.