Pincodes voor Proximus TV

Voor Proximus TV zijn er 2 pincodes, dat wil zeggen 2 geheime codes van 4 cijfers:

• Een kinderslotpincode die u gebruikt om toegang te krijgen tot zenders die u beveiligd hebt of om de verschillende configuratiemenu’s te raadplegen.
  • De aankooppincode die u gebruikt om een video op aanvraag te huren of om uw aankopen te bevestigen (abonnement, boeket, Pass, enz.).

Standaard is de pincode 1234, maar u kunt deze zo vaak u wilt wijzigen, deactiveren of heractiveren:

1. Druk op de menu-toets . Selecteer Instellingen > Systeem > Veiligheid / privacy (of Mijn account > Instellingen > Instellingen pincode, afhankelijk van uw TV menu).
  2. Geef uw kinderslotpincode in (en druk op pincodes beheren, afhankelijk van uw TV menu). Vervolgens kunt uw kinderslotpincode en aankooppingcode aan activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteert u Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als u uw pincode niet meer terugvindt, bel naar onze technische dienst en hou uw klantnummer bij de hand (waar vindt u uw klantnummer?). Wij zullen uw pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).