De volgorde van de tv-zenders veranderen

Wijzig de volgorde van de zenders en stel de standaardnummering terug in wanneer u maar wilt. Kies uw TV menu en volg de stappen.


Nieuwe TV menu

Nieuwe TV menu
 1. Druk op de menu-toets en selecteer Instellingen > Zenders hernummeren.
 2. Selecteer de zender die u wilt verplaatsen en druk op de OK-toets.
 3. Kies dan de nieuwe plaats van de zender met de pijltjestoets en bevestig met de OK-toets. De zender zal automatisch van plaats veranderen.
 4. Wanneer u klaar bent met het verplaatsen van de zenders, selecteert u Bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

U hebt de volgorde van de tv-zenders gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. U hoeft dus uw tv of decoder niet te herstarten. Druk op de menu-toets en selecteer Instellingen > Zenders hernummeren > Standaard om de standaardvolgorde terug te zetten.


TV menu

TV menu
 1. Druk op de menu-toets en selecteer Mijn account > Instellingen > Zenders hernummeren.
 2. U krijgt nu een lijst van de tv-zenders te zien. Druk op de pijl naar beneden om zender na zender af te lopen. Druk op de zendertoets om scherm na scherm af te lopen.
 3. Om de zendervolgorde te wijzigen, past u het ruilprincipe toe. Concreet betekent dit dat u altijd 2 zenders van plaats wisselt:
  1. Selecteer eerst de zender die u wilt verplaatsen en druk op de OK-toets.
  2. Selecteer daarna de zender die u in de plaats wilt zetten en druk op de OK-toets.
 4. Zo wisselen de 2 zenders van plaats.
 5. Wanneer u klaar bent met het verplaatsen van de zenders, drukt u op de pijl naar rechts en selecteert u Bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

U hebt de volgorde van de tv-zenders gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. U hoeft dus uw tv of decoder niet te herstarten. Druk op de menu-toets en selecteer Mijn account > Instellingen > Zenders hernummeren > Standaard om de standaardvolgorde terug te zetten.


Heeft deze info u geholpen?


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum
Contact