De SwipeBox-app downloaden en gebruiken

Wilt u de foto's, filmpjes of muziek op uw smartphone of tablet tonen op uw televisie? Installeer eerst uw SwipeBox en download daarna de SwipeBox-applicatie op uw gsm of tablet.

1. Download en installeer de SwipeBox-app gratis via de app-winkel van uw toestel. De app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Voor Android-toestellen
    met 4.0 of hoger

Voor iPhone of iPad
    met iOS 7.0 of hoger

2. Start de app, druk op Cast-icoon en selecteer uw SwipeBox-toestel. Zorg ervoor dat uw SwipeBox en de SwipeBox-app verbonden zijn met dezelfde modem.
  3. Kies de inhoud die u op uw televisie wilt bekijken uit de verschillende menu's van de app:
    • Onlinevideo's: internetvideo's (YouTube en videopodcasts).
    • Galerij: al uw foto's en video's (opgeslagen op uw toestellen, op Facebook, in de Cloud van Proximus, enz.).
    • Muziek: al uw muziek (opgeslagen op uw toestellen, in de Cloud van Proximus, enz.) en internetradio's en audiopodcasts.
    • Etc.

SwipeBox

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.