Instellingen om te surfen via 3G of 4G

Wilt u met uw smartphone of tablet surfen via het 3G- of 4G-netwerk van Proximus? Gsm’s die verkrijgbaar zijn in onze verkooppunten of op onze website zijn op voorhand ingesteld voor internet. Indien u een andere gsm gebruikt, moet u deze eerst nog configureren.

Stel uw gsm of tablet in

We tonen u stap voor stap hoe u ons 3G- of 4G-netwerk kunt instellen op eender welke gsm of tablet.