Hoe herstart u uw toestellen voor internet en tv?

Hebt u een probleem met internet of uw Proximus TV? Herstart uw materiaal en geniet opnieuw van uw diensten.

Herstart eerst de modem, dan het extra tv-materiaal (indien aanwezig) en vervolgens de decoder.

Herstart eerst uw modem

Hoe kunt uw modem heropstarten?

1. Druk op de knop on-off om de modem uit te zetten. U zult zien dat de controlelampjes op de voorzijde van de modem uitgaan.
  2. Druk opnieuw op de knop on-off om de modem t erug aan te schakelen.
  3. Wacht even tot de volgende controlelampjes (DSL of XDSL) op uw modem vast branden.

Herstart vervolgens uw PLC-adapter, Ruckus of Wi-Fi Bridge

Hoe kunt uw PLC-adapter heropstarten?

PLC adapter (Ethernet adapter via the electricity grid)
  1. Haal de 1ste PLC-adapter (bv. degene naast de modem) uit de stekker en steek hem terug.
  2. Haal de 2de PLC-adapter (bv. degene naast de decoder) uit de stekker en steek hem terug.
  3. Wacht even tot de controlelampjes terug branden.

Hoe kunt uw Ruckus heropstarten?

Ruckus
  1. Ontkoppel de zwarte voedingskabel achteraan het 1ste Ruckus-toestel (bv. de Ruckus-zender, naast de modem) en sluit hem opnieuw aan.
  2. Ontkoppel de zwarte voedingskabel achteraan het 2de Ruckus-toestel (bv. de Ruckus-ontvanger, naast de decoder) en sluit hem opnieuw aan.
  3. Wacht even tot de controlelampjes terug branden.

Hoe kunt uw Wi-Fi Bridge heropstarten?

Wi-Fi Bridge
  1. Druk op de power-knop op de achterkant van de Wi-Fi Bridge om die uit te zetten.
  2. Druk nogmaals op de power-knop om de Wi-Fi Bridge opnieuw aan te schakelen.
  3. Indien u over meerdere Wi-Fi Bridge beschikt, moet u elke Wi-Fi Bridge heropstarten.

Herstart daarna uw decoder

Hoe kunt uw decoder heropstarten?

1. Zet de schakelaar achteraan op uw decoder op 0.
  2. Wacht tenminste een tiental seconden.
  3. Zet de schakelaar terug op 1.
  4. De controlelampjes aan de voorkant van uw decoder branden nu. Het opstarten is bezig.
  5. Na enkele minuten kunt u opnieuw TV kijken en navigeren doorheen het Proximus TV menu
Decoder V5
Decoder V5 compact