Norton upgraden voor Windows 10

Hebt u Norton Multi Security of Norton Internet Security, en bent u overgestapt naar Windows 10? Dan moet u uw Norton-product upgraden (enkel als u versie 22.5.1 of lager hebt).

U kunt Norton upgraden via de pop-up op uw scherm of via de rubriek Notifications:

• Via de pop-up op uw scherm
    Klik op het pop-upvenster "Your security subscription needs an update" dat verschijnt op uw scherm wanneer u uw computer opstart. Volg daarna de stappen om Norton te updaten.
  • Via de rubriek Notificaties
    Klik op Notification Center icon onderaan rechts uw scherm en vervolgens op "Your security subscription needs". Volg daarna de stappen om Norton te updaten.

Zodra u deze upgrade hebt uitgevoerd, is uw computer opnieuw beveiligd.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.