Een licentie van Norton overzetten, kopen of annuleren

Bent u veranderd van gsm, tablet of computer en wilt u uw Norton-beveiliging behouden?

Draag een van uw licenties over naar het nieuwe toestel of koop een bijkomende licentie aan. U kunt ook een bestaande licentie annuleren.

Norton Multi Security, Norton Mobile Security en Norton Internet Security

Hoe een Norton-licentie overzetten?

• Als u Norton Internet Security hebt, kunt u een licentie overdragen naar een andere pc, maar niet naar een Mac.
  • Als u Norton Multi Security hebt, kunt u een licentie overdragen naar een andere pc of Mac of naar een andere gsm of tablet (Android of iOS).
  • Als u Norton Mobile Security hebt, kunt u een licentie overdragen naar een andere gsm of tablet (Android of iOS).

Hoe een licentie overzetten naar een andere computer?

1. Installeer Norton op de nieuwe computer die u wilt beveiligen.
  2. Als er geen licentie meer beschikbaar is, dan stelt Norton u tijdens het installatieproces voor om een licentie over te dragen.
  3. Selecteer in de rubriek De licentie overzetten het toestel dat u niet meer wenst te beveiligen en klik op Deactiveren. Uw nieuwe computer is nu beschermd.

Hoe een licentie overzetten naar een andere gsm of tablet?

1. Installeer eerst Norton op de nieuwe gsm of tablet die u wilt beveiligen.
  2. Als er geen licentie meer beschikbaar is, dan stelt Norton u tijdens het installatieproces voor om een licentie over te dragen.
  3. Selecteer de naam van het toestel dat u niet meer wenst te beveiligen en klik vervolgens op de link De licentie overzetten.
  4. Klik op Volgende en op Overzetten. Uw nieuwe gsm of tablet is nu beschermd.

Hoe een bijkomende Norton-licentie aankopen?

• Als u Norton Internet Security hebt, kunt u geen bijkomende licentie meer aankopen, omdat Norton Internet Security niet meer bestaat als commercieel product. We raden u aan om over te schakelen naar Norton Multi Security via onze klantendienst.
  • Als u Norton Multi Security hebt, kunt u een bijkomende licentie aankopen voor een andere pc of Mac, of een andere gsm of tablet (Android of iOS). Log in en bekijk uw Norton producten, klik in de sectie Licenties toevoegen op de knop Bestellen. U kunt Norton Multi Security ook bestellen via onze klantendienst of in een verkooppunt.
  • Als u Norton Mobile Security hebt, kunt u geen bijkomende licentie aankopen.

Hoe een bestaande Norton-licentie annuleren?

Bezoek een van onze verkoopspunten of contacteer onze klantendienst.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.