Een licentie van Norton overzetten, kopen of annuleren

Bent u veranderd van gsm, tablet of computer en wilt u uw Norton-beveiliging behouden?

Draag een van uw licenties over naar het nieuwe toestel of koop een bijkomende licentie aan. U kunt ook een bestaande licentie annuleren.

Norton Multi Security, Norton Mobile Security en Norton Internet Security

Hoe een Norton-licentie overzetten?

1. Installeer Norton Security 1 of 5 op de nieuwe gsm, tablet of computer die u wilt beveiligen.
  2. Als er geen licentie meer beschikbaar is, dan stelt Norton u tijdens het installatieproces voor om een licentie over te dragen.
  3. Selecteer het toestel dat u niet meer wenst te beveiligen om de licentie over te zetten.

Opgelet. Als u Norton Internet Security hebt (aangekocht vóór 1/7/2014), dan kunt u de licentie enkel overdragen naar een andere pc.

Hoe een bijkomende Norton-licentie aankopen?

1. Log in op MyProximus om uw Norton-producten te bekijken.
  2. Klik in de sectie Licenties toevoegen op de knop Bestellen.

U kunt uw extra licenties ook bestellen via onze klantendienst of in een verkooppunt.

Opgelet. Als u Norton Security 5 hebt (als optie bij uw gsm-abonnement) of Norton Internet Security hebt (aangekocht vóór 1/7/2014), dan kunt u geen bijkomende licenties aankopen.

Hoe een bestaande Norton-licentie annuleren?

Bezoek een van onze verkoopspunten of contacteer ons.