Norton installeren op een gsm of tablet

Hebt u Norton Multi Security of Norton Mobile Security besteld? Om Norton de installeren, volgt u de onderstaande stappen vanop het toestel dat u wenst te beveiligen.

De Norton-apps zijn beschikbaar voor Android en iOS (iPhone of iPad), maar niet voor Windows Phone.

We raden u aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als u de Norton-applicatie rechtstreeks downloadt in de Play Store of in de App Store, moet u na de installatie uw productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

1. Surf naar de onderstaande link vanop de gsm of tablet waarop u Norton wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Downloaden voor Android of Downloaden voor iOS en bevestig uw keuze.
  4. Klik op Downloaden.
  5. U komt terecht op de downloadpagina van Norton in de Play Store of in de App Store. Klik op Downloaden en daarna op Installeren.
  6. Zodra de installatie is afgerond, kunt u de app opstarten.
    Als u een iOS-toestel hebt (iPhone of iPad), moet u uw Norton nog activeren: open de ontvangen e-mail opnieuw en klik op de link Activeer het product.
  7. Vul uw Norton-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, klik dan op de link Een account aanmaken.

Uw gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.
Hebt u meerdere licenties? Herhaal de stappen dan op een andere gsm of tablet.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.