Norton Family Premier installeren

Wilt u uw kinderen beschermen met Norton Family Premier? Volg de onderstaande stappen om het programma te downloaden via MyProximus en te installeren op de gsm, tablet of computer van uw kind.

Norton Family Premier maakt onderdeel uit van Norton Multi Security, maar is niet beschikbaar voor Mac.

We raden u aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als u de Norton-applicatie rechtstreeks downloadt op de website van Norton, in de Play Store of in de App Store, moet u na de installatie uw productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

Norton Family Premier installeren op een pc

1. Nadat u Norton Multi Security hebt besteld, ontvangt u een e-mail of sms met een downloadlink. Contacteer onze technische dienst per e-mail als u na 24 uur nog geen bericht hebt ontvangen.
  2. Surf naar deze link vanop de pc waarop u Norton wilt installeren. U komt dan terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Norton Family Premier downloaden.
  4. Vul uw Norton-gebruikersnaam en wachtwoord in. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, klik dan op de link Een account aanmaken.
  5. Vink het vakje Ja aan bij "Mijn kind gebruikt dit toestel".
  6. Klik op de link Installatie starten.
  7. U komt terecht op de downloadpagina van Norton.
  8. Klik op Downloaden en volg de stappen.
  9. Surf na de installatie naar de configuratiepagina op norton.com om in te stellen welke websites uw kind mag bezoeken, de toegang tot internet te beperken, enz.

Norton Family Premier installeren op een gsm of tablet

1. Nadat u Norton Multi Security hebt besteld, ontvangt u een e-mail of sms met een downloadlink. Contacteer onze technische dienst per e-mail als u na 24 uur nog geen bericht hebt ontvangen.
  2. Surf naar deze link vanop de gsm of tablet waarop u Norton wilt installeren. U komt dan terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Norton Family Premier downloaden.
  4. Vul uw Norton-gebruikersnaam en wachtwoord in. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, klik dan op de link Een account aanmaken.
  5. Klik op de knop Installeren.
  6. U komt terecht op de downloadpagina in de Play Store of in de App Store.
  7. Klik op Downloaden en volg de stappen.
  8. Surf na de installatie naar de configuratiepagina op norton.com om in te stellen welke websites uw kind mag bezoeken, de toegang tot internet te beperken, enz.

Nog hulp nodig? U vindt meer uitleg over het installeren en configureren van Norton Family Premier op norton.com.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.