Norton Family Premier installeren

Wilt u uw kinderen beschermen met Norton Family Premier? Om Norton Family Premier te installeren, volgt u de onderstaande stappen vanop de gsm, tablet of computer van uw kind.

Norton Family Premier is inbegrepen bij Norton Security 5.

We raden u aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als u Norton Family Premier rechtstreeks downloadt op de website van Norton of in de Play Store, moet u na de installatie uw productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

Android

Android
Hoe Norton Family Premier installeren op Android?

1. Surf naar de onderstaande link vanop het Android-toestel waarop u Norton Family Premier wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Norton Family Premier downloaden.
  4. Log in met uw Norton-gebruikersnaam en -wachtwoord. Als u nog geen Norton-account hebt, moet u die eerst creëren.
  5. Klik op de knop Installeren.
  6. U komt terecht op de downloadpagina in de Play Store. Klik op Downloaden en volg de stappen.
  7. Surf na de installatie naar de configuratiepagina op norton.com om in te stellen welke websites uw kind mag bezoeken, de toegang tot internet te beperken, enz.

Nog hulp nodig? U vindt meer uitleg over het installeren en configureren van Norton Family Premier op norton.com.

iOS

iOS
Hoe Norton Family Premier installeren op iOS?

Norton Family Premier is niet beschikbaar voor iOS (iPhone en iPad).

Windows Phone

Windows Phone
Hoe Norton Family Premier installeren op Windows Phone?

Norton Family Premier is niet beschikbaar voor Windows Phone.

PC

PC
Hoe Norton Family Premier installeren op pc?
  1. Surf naar de onderstaande link vanop de pc waarop u Norton Family Premier wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Norton Family Premier downloaden.
  4. Log in met uw Norton-gebruikersnaam en -wachtwoord. Als u nog geen Norton-account hebt, moet u die eerst creëren.
  5. Vink het vakje Ja aan bij "Mijn kind gebruikt dit toestel".
  6. Klik op de link Installatie starten.
  7. U komt terecht op de downloadpagina van Norton. Klik op Downloaden en volg de stappen.
  8. Surf na de installatie naar de configuratiepagina op norton.com om in te stellen welke websites uw kind mag bezoeken, de toegang tot internet te beperken, enz.

Nog hulp nodig? U vindt meer uitleg over het installeren en configureren van Norton Family Premier op norton.com.

Mac

Mac
Hoe Norton Family Premier installeren op Mac?

Norton Family Premier is niet beschikbaar voor Mac.