Geen of onvolledig verbruik in de MyProximus-app?

U ziet in de MyProximus-app geen of onvolledige gegevens over uw bel-, sms- of surfverbruik? Ga na welke uw situatie is en hoe u die oplost.

Uw verbruik lijkt zich niet correct te registreren?

Actualiseer de informatie in Mijn Verbruik door uw scherm even naar beneden te slepen. De laatst beschikbare verbruiksinformatie verschijnt: de periode kan verschillend zijn voor uw bel-, sms- of surfverbruik en staat in elk blokje vermeld.

Verbruiksinformatie is niet in real time

Uw bel- en sms-verbruik wordt om de 30 minuten geactualiseerd (soms pas na 4 uur); informatie over uw dataverbruik om de 24 uur.

×

Hou ook rekening met:

 • U ziet enkel de gegevens voor de simkaart die in uw mobiel toestel zit. Voor het verbruik van uw vaste lijn of uw andere mobiele toestellen, bezoek MyProximus via de website.
 • Mobiele betalingen (zoals sms-parkeren) verschijnen, afhankelijk van de externe dienstenleverancier, tussen 30 minuten en 48 uur na aankoop.
 • Indien u over een gratis bel-, sms- of surfvolume beschikt, verschijnt uw verbruik pas als deze volumes opgebruikt zijn.
 • Actualisering over verbruik in het buitenland kan - afhankelijk van de buitenlandse operator - tussen 8 uur tot zelfs 30 dagen duren. Wilt u sneller informatie, activeer dan Daily Travel Passport.

U ziet geen verbruiksgegevens?

 • Als u steeds via wifi surft, kan de app u geen resultaat in Mijn Verbruik tonen. Maak minstens 1 keer per maand een verbinding met het mobiele netwerk (3G/4G):
  1. Schakel de wifi-verbinding uit. De manier om dit te doen hangt af van toestel tot toestel. Meestal kunt u hiervoor terecht in het netwerkmenu, waar u de verbindingen met wifi, 3G/4G, enz. beheert.
  2. Maak een verbinding met het mobiele netwerk via het netwerkmenu van uw toestel. Lukt dit niet, kijk dan de internetinstellingen na.
  3. Open de MyProximus-app, klik op Mijn Verbruik en update de informatie door uw scherm even naar beneden te slepen. Uw verbruik wordt nu getoond.
  4. Schakel uw wifi-verbinding terug in. Herhaal één keer per maand deze procedure.
 • Als u enkel via wifi surft en u wenst of kunt het mobiele netwerk niet gebruiken, raadpleeg dan uw verbruik via de MyProximus-website.
 • Als u een iPhone of iPad gebruikt, is het mogelijk dat de app u geen verbruik toont, maar u vraagt om een verbinding te maken met het mobiele netwerk (3G/4G), terwijl u daar wel degelijk mee verbonden bent. In dat geval is er een aanmeldingsconflict met een datacompressie-app (zoals Onavo). Los dit als volgt op:
  1. Schakel op uw iPhone of iPad de datacompressie-app uit of verwijder deze, samen met het bijhorend netwerkprofiel, van uw toestel. Raadpleeg hiervoor, indien nodig, de handleiding van uw smartphone of uw tablet.
  2. Herstel uw netwerkinstellingen. Klik hiervoor op Instellingen, vervolgens op Algemeen en Stel opnieuw in. Klik dan op Herstel netwerkinstellingen en bevestig.
  3. Schakel uw toestel volledig uit en start het opnieuw op.
  4. Maak een verbinding met het mobiele netwerk via het netwerkmenu van uw toestel. Lukt dit niet, kijk dan de internetinstellingen na.
  5. Open de MyProximus-app, klik op Mijn Verbruik en update de informatie door uw scherm even naar beneden te slepen. Uw verbruik wordt nu getoond.
  6. Maak een verbinding met het wifinetwerk via het netwerkmenu van uw toestel. Het is mogelijk dat u opnieuw het wachtwoord hiervoor moet ingeven. U kunt nu opnieuw surfen via wifi.

U krijgt nog steeds een foutboodschap?

Hebt u bovenstaande situaties nagegaan en krijgt u nog steeds de foutboodschap "Wij krijgen geen toegang tot de MyProximus-service" te zien? Mogelijk doet er zich een verbindingsprobleem of een identificatieprobleem voor. Probeert u het later opnieuw. Indien het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantendienst.


Heeft deze info u geholpen?


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum
Contact