Hoe inschrijven op MyProximus?

Via MyProximus kunt u verbruik raadplegen van uw gsm, internet, tv of vaste lijn, uw facturen of aanrekeningen bekijken, alsook bijbehorende opties en diensten (zoals Wi-Fi-Hotspots, enz.) beheren.

Schrijf u in 4 stappen in:

1. Geef op de registratiepagina uw e-mailadres op: dit wordt uw gebruikersnaam.
  2. Koppel eerst uw internet, tv of vaste lijn aan deze gebruikersnaam. U hebt hiervoor uw klantnummer, activeringscode en datum nodig.
    Enkel een (of meer) gsm's? Geef in "U hebt enkel mobiele producten" uw gsm-nummer op, volg de procedure en ga naar stap 4.
  3. Eens u in MyProximus bent, kunt u uw gsm-nummers (met gemeenschappelijk factuuradres) toevoegen. Klik in MyProximus op "Koppel uw gsm-nummers aan MyProximus" en selecteer de gsm-nummer(s) die u wilt toevoegen.
  4. Klik op de link in de e-mail "Bevestig uw MyProximus login", die we u gestuurd hebben. Uw inschrijving is nu compleet.

Geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.