Surf op 3G of 4G met uw USB-modem of Wi-Fi-router

U wilt surfen op uw computer via het 3G of 4G netwerk? De installatie van de USB-modem of WiFi-router gebeurt in enkele muisklikken.

Vodafone Mobile Broadband
Windows 10
  1. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  2. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer. De installatie van de software begint automatisch.
  3. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app:

Windows Store

NB: Lukt het niet om de app te installeren uit Windows Store, download en installeer dan zelf de app.

Downloaden

4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Windows 8.1 ou Windows 8
  1. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  2. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer. De installatie van de software begint automatisch.
  3. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app.

Windows Store

4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Windows 7, Windows Vista ou Windows 7
  1. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app.

Downloaden

2. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  3. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer.
  4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Mac
  1. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app.

Mac OS X 10.6 of hoger

2. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  3. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer.
  4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.